امپراطور دات کام مرکز دانلود رایگان نرم افزار |دانلود بازی |دانلود با لینک مستقیم: تالار گفتمان

به انجمن امپراطور خوش آمديد- شما مي توانيد در کمتر از 1 دقيقه به صورت رايگان به عضويت انجمن در بياييد و از تمام امکانات آن استفاده کنيد.

نام کاربري: نام اصلي: پسورد: تکرار پسورد: ايميل: تکرار ايميل:

8 وي‍ژگي جالب از ويندوز 8

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر 

امپراطور دات کام صفحه اول انجمن -> سیستم عامل

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

danni جنسیت:پسر
ناظم تالار
ناظم تالار

:وضعيت 
12 مهر ماه ، 1388
تعداد پست های من: 12671
امتياز: 120865
تشکر از کاربران: 1061
تشکر شده 535 بار در 408 پست
محل سكونت: تهران
 تیم محبوب من:
 اپراتور تلفن همراه من:
 حالت شخصی من:

ارسالارسال شده در: شنبه، 2 مرداد ماه ، 1389 07:48:14    موضوع مطلب: 8 وي‍ژگي جالب از ويندوز 8 پاسخ همراه با اعلان

۱– ورود به رایانه با تشخیص چهره کاربر به جای رمز عبور: در سال ۲۰۱۲ میلادی حسگرهایی به کار رفته در دستگاههایی مانند میکروفونها، دوربین های دیجیتالی، گیرنده ماهوره ای GPS، سیستم هایسرعت سنج، دماسنج و حسگرهای مغناطیسی که با رایانه های شخصی سازگار هستند،به ویندوز ۸ امکان می دهند که پس از تشخیص چهره کاربر اجازه ورود بهرایانه را صادر کند.

۲ – امکان پیروی ویندوز ۸ از دستگاه های الکترونیکی: مایکروسافت در نظردارد نسخه جدید سیستم عامل خود را از حالت ماشین-محور خارج کرده و به صورتکاربر-محور ارایه دهد. این مسئله به این معنی خواهد بود که ویندوز ۸ میتواند زمانی که شما از رایانه شخصی به لپ تاپ و به دستگاه های دیجیتالیکوچک تر منتقل می شوید، خدمات متناسب با شما را ارایه دهد.

۳ – پشتیبانی از نمایشگر لمسی مانند iPad: مایکروسافت به همکاران خودتوضیح داده است که ویندوز ۸ را با قابلیتی بهتر از نمایشگر لمسی iPad اپلعرضه می کند. این سیستم عامل همچنین می تواند از سیستم های سرعت سنج،سیستم هوشمند شناسایی محل استقرار کاربر، سیستم تشخیص نور محیط و …پشتیبانی کند.

۴ – تماشای فیلم های HD در تلویزیون های بی سیم: ویندوز ۸ قابلیت سازگاریبا انواع دستگاه های الکترونیکی از جمله گیرنده های تلویزیونی را دارد ومی تواند امکان تماشای فیلم ها با کیفیت بسیار بالای HD را فراهم کند. براین اساس کاربر می تواند لپ تاپ خود را روشن کند، فیلم مورد نظر خود را دراینترنت بیابد، و با یک کلیک آن را به صورت بی سیم به تلویزیون خود انتقالداده و آن را تماشا کند.

۵ – بارگذاری ابزارهای مورد نیاز از فروشگاه Windows App Store:مایکروسافت مانند فروشگاه اینترنتی که اپل هم اکنون برای آیفون و iPadعرضه کرده، مرکز اینترنتی ویژه ای عرضه می کند که کاربران در سراسر دنیامیتوانند کلیه ابزارها و برنامه های مورد علاقه خود متناسب با سیستم عاملویندوز ۸ را از آن بارگذاری کند.

۶ – کشتن ویروس و حفظ اطلاعات کاربران: ویروس ها معمولا با قابلیت تخریباطلاعات ذخیره شده روی رایانه ها عرضه می شوند، اما ویندوز ۸ به گونه ایساخته می شود که بدون آسیب رساندن به اطلاعات می تواند کلیه ویروس ها وبرنامه های مخرب را از بین ببرد.

۷ – بوت شدن رایانه بدون درنگ: یک بررسی که در مارس ۲۰۱۰ انجام شد نشانداد که زمان صرف شده برای بالا آمدن ویندوز مهم ترین عامل نارضایتیکاربران محسوب می شود. بر این اساس مایکروسافت قصد دارد ویندوز ۸ را بهگونه ای طراحی کند که بالا آمدن آن طول نکشد و از زمان روشن کردن رایانهتا بالا آمدن سیستم هیچ زمانی صرف نشود. در ویندوز ویستا زمان بوت شدنرایانه ۴۰ ثانیه بود که در ویندوز ۷ این رقم به ۳۷ ثانیه رسید. امامایکروسافت قصد دارد آن را در ویندوز ۸ صفر کند.

۸ – امکان کنترل بیشتر بر رایانه: یکی از مهم ترین اهدافی که مایکروسافتدر ویندوز ۸ دنبال می کند، آسان سازی استفاده از ابزارها و ارتقا تجربیاترایانه ای کاربران است. مایکروسافت در این سیستم عامل روش های جدید ارتباطبا رایانه را در اختیار کاربران می گذارد و امکان کنترل بیشتر رایانه رابرای کاربران فراهم می آورد.
تنها کاربران امپراطور قادر به مشاهده لينک ها هستند . در عرض چند ثانیه به ما پیوندید .
عضويت در سايت / ورود به سايت

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب
کاربرانی که برای این ارسال مفید تشکر کرده اند از danni تشکر کرده اند ghoghnous
تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :

ghoghnous
سرگرد
سرگرد

25 مهر ماه ، 1388
تعداد پست های من: 1484
امتياز: 15244
تشکر از کاربران: 198
تشکر شده 642 بار در 401 پست
محل سكونت: نيشابور
 تیم محبوب من:
 اپراتور تلفن همراه من:
 حالت شخصی من:

ارسالارسال شده در: شنبه، 2 مرداد ماه ، 1389 11:17:49    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

مرسي دني جان. جالب بود.

*                                                            *

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي

sir0174 جنسیت:پسر
مدیر انجمن هک و جاسوسی
مدیر انجمن هک و جاسوسی

5 اسفند ماه ، 1388
تعداد پست های من: 6233
امتياز: 52152
تشکر از کاربران: 73
تشکر شده 88 بار در 61 پست
محل سكونت: ro antene khonamoon :-))
 تیم محبوب من:
 اپراتور تلفن همراه من:
 حالت شخصی من:

ارسالارسال شده در: شنبه، 2 مرداد ماه ، 1389 21:50:30    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

دنی مرسی

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي شناسه Yahoo

danni جنسیت:پسر
ناظم تالار
ناظم تالار

12 مهر ماه ، 1388
تعداد پست های من: 12671
امتياز: 120865
تشکر از کاربران: 1061
تشکر شده 535 بار در 408 پست
محل سكونت: تهران
 تیم محبوب من:
 اپراتور تلفن همراه من:
 حالت شخصی من:

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 4 مرداد ماه ، 1389 12:25:21    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

قابلتون رو نداشت عزیزان

دوست دارم

تنها کاربران امپراطور قادر به مشاهده لينک ها هستند . در عرض چند ثانیه به ما پیوندید .
عضويت در سايت / ورود به سايت

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب

iliya جنسیت:پسر
ناظم تالار
ناظم تالار

21 دي ماه ، 1388
تعداد پست های من: 9898
امتياز: 102240
تشکر از کاربران: 57
تشکر شده 499 بار در 322 پست
محل سكونت: Empratoor.Com
 تیم محبوب من:
 اپراتور تلفن همراه من:
 حالت شخصی من:

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 4 مرداد ماه ، 1389 16:26:51    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

جالب بود

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo

dornika
مدیر انجمن متفرقه
مدیر انجمن متفرقه

6 اسفند ماه ، 1388
تعداد پست های من: 4418
امتياز: 42413
تشکر از کاربران: 7
تشکر شده 111 بار در 73 پست
محل سكونت: tehran
 حالت شخصی من:

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 4 مرداد ماه ، 1389 17:29:08    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

ممنونم

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي

sir0174 جنسیت:پسر
مدیر انجمن هک و جاسوسی
مدیر انجمن هک و جاسوسی

5 اسفند ماه ، 1388
تعداد پست های من: 6233
امتياز: 52152
تشکر از کاربران: 73
تشکر شده 88 بار در 61 پست
محل سكونت: ro antene khonamoon :-))
 تیم محبوب من:
 اپراتور تلفن همراه من:
 حالت شخصی من:

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 4 مرداد ماه ، 1389 17:35:25    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

بوووووووووووووووووووووووف

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي شناسه Yahoo
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

امپراطور دات کام صفحه اول انجمن -> سیستم عامل

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت